ibland undrar jag..

har varit lite off.. det blev inte så mkt av allt det där jag skulle gjort i torsdags, blev istället magsjuk i tvådagar /: det sög. fick städat här hemma. det var det enda vettiga jag gjorde. annars  låg jag fint nerbäddad i sängen både torsdag och fredag. lördag var det jobb som gällde, sista dagen ever på stjärnurmakarna på nova, så skönt. visst kommer jag sakna det lite. men men .. det funka helt enkelt inte för mig det där jobbet. undra om något jobb någonsin kommer att funka för mig. känns inte så. aldrig nöjd med något. åh, nästan trött på mig själv.

när jag slutat kom mamma och karro. sen körde vi direkt till stugan i degeberga ;D mysiigt.. vi åkte in till åhus och åt på en restaurang vid vattnet. massa mys. sen på söndagen var det dags för reseledaren sabina att ta tag i sin lill trupp och åka iväg ner längs österlen på en liten tripp. jätte trevligt (:

måndag tog jag tag i en massa grejer, hämta min jacka, gick till biblioteket och en massa annat. vädret sög men det fick man stå ut med. trött på detta jävla skit vädret. svensk sommar .. blöh. snart bara några månader kvar, sen är vi i värmen li ! weh ;D längtar så grymt mkt. bort från detta skit land.

jobb igår, idag och imorgon.

nu är det sängen .

bye.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0