teckna med ljus .

gårdagens kväll/natt var toppen (: tanja kom hit vid sju, då kollade vi först bilderna från lördagens bravader. sen satt vi igång psandet ;P hehe.. först lite gh och sen lite singstar och så höll det på, sofie och hennes vänner var också med. fast än att öldrickandet var lite mer deras grej just igår . till slut klarade till och med milly och mallan en låt på gh, efter väldigt mkt kämpande. jag känner igen mig . haha ! (: alla är bättre än vad jag var min första gång på gh, eller hur bb ? (: men jag ska nog träna upp mig, jag är iaf stolt över att jag var den enda som spelade på medium igår, och alla andra var ganska imponerade också ska jag säga er (: hehe .. nej, nu ljuger jag ju, tanja spelade också på medium. eller hur gjorde du tanjis ? (: vid tolv tiden följde jag tanja till bussen och sen åter gick jag till sjungade och spelande. vi höll på till tre och det var väldans trevligt (:

idag har jag inte gjort så mkt. sovit länge men ändå inte längre än vad jag brukar ;P sen så fixade jag och mamsen köket här på datorn för att sedan ge oss ut till ikea och beställa det. men det tog en väldans tid, så vi ska åka ut en runda imorgon istället (: har blivit lite ghspelande idag också. jag har klarat alla easy låtar, nästan med fem stjärnor allihopa, så jag belöna mig själv med att köpa en ny outfit :D haha . så nu har min fina mindori grönt hår (: niice ! men sen slutade med att jag körde fast på ett battle mot slash på medium, så köpte lite bonuslåtar istället, men sen tröttna jag på dom. så jag stängde av ;P imorgon ska jag rocka ! slash kan slänga sig i väggen .

gav mig på och ska försöka lära mig min kamera nu. sitter och läser lite i böcker jag varit och lånat på biblan. mkt trevligt. men hela boken typ snurrar ;P haha . helt jävla knas nu av allt ghspelande . nörd. YEAH ! nu blir det criminal minds.

ja, det är söndag. vilket innebär att det inte händer särskilt mkt.

saknar min apa som sitter där någonstans ute i världen. någonstans i ingenstans :P

tre dagar har gått .


Kommentarer
Postat av: The Stalker, Tanjis ;D

Hahah, det vaerkligen superskoj, med vår vackra kråksång. (:

Hahah! Fredagen var en av de roligaste tivvankävllarna på lääänge! Fast nu måste jag spara pengar, suck.. Måste börja lägg undan till studenten. Vi ses och hörs om någon dag, när jag frisknat till! :D

2008-01-15 @ 21:25:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0