the bond between us, can't be broken.

idag är det torsdag.

vaknade idag med en redan otrolig apsaknad. så långt bort, så länge. utan mig. jag vet att jag kommer gråta när du är borta. inte bara för att du är borta och jag saknar dig så mkt. utan för att jag känner mig trygg och stark med dig nära mig. vilket gör att jag inte tänker så mkt på allt gamalt. och allt annat skit i denna värld. allt det där glömmer man bort för en stund. tiden ska gå snabbt och du är snart hemma igen ..


förutom min apsaknad denna morgonen så tog jag tag i min dator. och började tömma den på allt jag ville spara. vilket var en massa grejer och eftersom att min dator var sjukt seg, så tog det en väldans tid. men nu är det gjort och den är till och med formaterad och ominstallerad (: tog lite tid med att fixa internet igen, men det fixa sig till slut.

vid två tiden ringde söta tanja och fråga om jag ville fika. och det ville jag ju såklart ! (: men eftersom att jag fortfarande gick runt i min morgonrock, så fick jag snabbt rycka av den och springa in i duschen. sen sprang jag till bussen, och givetvis missa jag den. det hade nästan varit läskigt om jag inte missat den :P det hade det varit ngt som inte stämde. så jag började gå till nästa busshållsplats och då börjar det ju såklart att regna , vad annars liksom ? (: hehe .. en dag när nästan allt går imot en, nej så farligt har det inte varit. gick med min poddis och brydde mig inte så mkt om regnet faktiskt. tog faktiskt tom. med min kamera för att fota lite, men hade dåligt batteri så så många bilder blidde det tyvärr inte.

till slut kom jag faktiskt till stan, upp till ebbas där jag hitta tanja bland alla bakelser och andra godheter (: gick en sväng bort till aleksandras (: där vi åt en varmpanini och drack lite vatten, vi håller oss fortfarande på den nyttiga nivån, eller jag gör det .. tanja skrapade fram 15 kronor i sin plånbok och gick och köpte en chokladboll ! :D sen. sen ni kommer det roliga.. vi promenerade bort till åhlens, igenom åhlens, och vidare in i en affär med en röd skylt med en gubbe på (: BR ! där letade vi oss fram till PUPPY ! och jag köpte en fin lila puppy och tanja en orange. så nu har vi fullt upp med att ta hand om våra små djur (: min sover för tillfälligt ! och det ska nog jag också göra snart . ett glas ramlösa sen är det nog dags , gonatt ! (:

en dag har gått.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0