torsdag, fredag, lördag och till slut söndag ..

rubriker suger :P

men iaf, det har snart gått fyra dagar sen jag blogga. väldigt slarvigt av mig. men har inte haft någon ork eller tid. så sorry mates ! men nu är jag här och efter detta blir det sängen. för jag är sjukt trött och seg idag.

i torsdags var jag på byggmax för att snacka med chefen där om jobb. han ska höra av sig om någon vecka. vi får väl se hur det går. vet inte vad jag hoppas på. har sökt lite fler jobb idag. eftersom att det inte är tillträde på byggmax förens i april och tills dess kan jag inte gå pank ;P
jag promenerade sedan bort till väla, för att träffa martin och min paps. paps tog en kaffe och jag och martin lunchade lite. sen var det uppdrag-köpa-present som gällde. till både dan och frenne, som båda fyllt 23 nyligen. vi köpte till slut lite blandat med öl, chips, nötter och sånt där förfest mojs, vi slängde även med en ramlösa och några ipren för dagen-efter bruk ! sen i en korg och snurra selufan runt det (: TOPPEN ! hehe ..
på kvällen var det fika med pau på mezo, vi satt där i nästan tre timmar (: mkt trevligt. men jag är inget fan av deras svarta skinn möbler , varmt ! yeah ;P haha .. pau's kommentar ska vi nog inte dra med här ! den håller vi för oss själva och skrattar åt .

sen blidde det fredag (: brukar komma efter torsdagar för er som inte vet ! min humor är verkligen på topp idag. eller inte. försökte ta mig upp någerlunda tidigt. men det gick inget vidare. tog mig iaf ner i stan och promenerade upp till kyrkogården. förstår mig inte på dessa människor som kan förstöra som dom gjorde där under nyårsnatten. hemskt. fy för er ! la lite blommor till krisse, hade med ljus jag skulle tända också. men eftersom att jag är så duktig så att jag inte röker mer så bär jag ingen tändare på mig. så det blidde inget ljus. men det är ju faktiskt tanken som räknas. och det vet jag att du vet också krisse älskling.
måste säga att det går inte en dag utan dig i mina tankar. du har en egen liten värld i mitt huvud som jag sjunker in i ibland. där jag ibland trivs och ibland inte. när jag trivs är det för att jag vet att då är du med mig. vilket du är alltid. men då känner jag det på ett helt annat sätt. när jag inte trivs är när jag gräver mig allt djupare i detta och inser att jag inte tagit ett ända steg frammåt sen du lämnade oss här. krisselösa . jag hoppas den dagen kommer snart, då jag lär mig leva med det. då jag vet hur jag ska kunna gå vidare. då du fortfarande ska finnas i mina tankar och vid min sida. men samtidigt hjälpa mig fortsätta leva, precis som du gjorde när du var här med oss. jag älskar dig kissepisse, glöm aldrig det. för jag glömmer dig aldrig.

jag fortsatte min promenad ner mot söder. där jag skulle möta upp li på badhuset. för vår andra simtur (: vi är så duktiga. hehe . vi ökade då våra längder med tio extra , så vad var det vi simma 1km ? hehe .. mötte sedan upp min syster i stan, vi tog bussen hem tillsammans, sen blev det en timmes singstar (: sen cyklade vi ner och solade. och jag fick vänta jätte länge, fast än att jag bokat tid, så tänkte jag att det är säkert en tjej som står där inne och tar en jävla tid på sig och sminkar sig eller ngt, vem det nu är som gör det efter att man solat, men allt möjligt snurra runt i huvudet på mig där när jag satt och vänta, sen kliver en kille ut ur rummet ;P killar är fan mer utseendefixerade än vad vi tjejer är ! helt otroligt ! :D haha . sen var det hem och göra sig iordning för en liten barrunda på stan med li och paps. mkt trevligt. satt först en stund på zoo, sen bar det vidare bort mot PL. blev mer än en öl som jag tänkt mig ;P sen började det såklart ösa ner, så ringde dan så kom han snällt och hämta mig ! sen nanna sabina gott.

lördag, lördag och åter lördag. vad hände ? hm .. slappade väl hela eftermiddagen, sen körde jag och martin till frenne för att lämna hans present, blev även lite ghspel och sen hade dom en sjukt galen katt, lekte med selufanen och skrämde nästan livet ur mig. det är inte som BUUUUULAN (haha ;P) som bara smyger runder. sen var det hem igen, göra sig iordning och käka lite. sen var det fest, hos dan. mkt trevligt. och sjukt mkt folk. träffa en massa intressant och ointressanta männsikor. där var väl runt en femtiopers, utav dom kände jag tre, max fyra sen innan ;P så det var kul. men det blev inte så hårt med dricka som jag väntat mig. vid tolv-ett tiden drog folk vidare till efterfester och ner i stan osv. sabina drog ner i stan, hon promenerade dit med hm.. buzz och johan (: , skildes åt vid knutan och sabina gick mot .. GISSA ?! tivvan ;P för att träffa emil marcus och laine , där stod dom på rampen lagom berusade (: laine och emil gav sig in på det nog inte så folkfyllda tivvan. marcus och jag vi gick hem och såg en film och sen somnade vi.

och ja, då har vi kommit till denna dag, den kända söndagen. som jag hade tänkt skulle vara väldigt bakisfylld, men jag hade tur och slapp det. hade bestämt med tanja att vi skulle ut och fota. men vi är båda lika förvirrade så vi sköt upp det istället (: så det har varit en sån där dag man tillbringar i soffan. precis heeela dagen, nästan. förutom när jag tog bussen hem från marcus. kollade på det sjukt roliga programmet "i huvudet på gynning", jag låg här nere i soffan och garva för mig själv. haha (: hon är fan min idol. så dum i huvudet men ändå så cool ! haha..

mitt bitbegär är magiskt baota stort nu ! jag behöver någon att bita i . kom hem apa ! (:

vi avslutar med en fin bild från gårdagen !


image105

gonatt gott folk !

Kommentarer
Postat av: pauline

haha, min kommentar ? Jag säger en jävla massa så jag kommer inte hg vad de va ! men jag e så rolig. då de va nog något bra ;p hehe! Ja, men de får vi göra om tycker jag! Jag ska kanske börja jobba på mezo nu, ska dit och prov jobba på lördag ;)

2008-01-21 @ 18:20:58
URL: http://noovac.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0