vv.

nej, tanja. det är inget nyårslöfte som jag inte kommer hålla. det är inget nyårslöfte överhuvudtaget. det är bara en sån där flipp jag fick när jag skulle gå och lägga mig häromdagen och jag låg och funderade. och kom på att nu måste det fan hända ngt. det råkar bara komma nu. jag ska sluta röka. på torsdag. jag ska ta tag i saker och ting. jag ska börja äta lite nyttigare och skita i all den här skräpmaten och godiset. jag ska försöka gå och simma en gång i veckan typ, om li vill (: för vi har pratat om det innan, om jag inte minns fel ? (: för det finns nog ingen annan träning/sätt att röra på min kropp som passar mig . jo, min ut och springa måndag, men det är det alldeles för kallt för nu.

och tanja, du och jag ska ta tag i fotograferingen, jag ska lära mig min kamera på riktigt. och sen är det ps som vi ska plugga in. sen när tanja får sitt körkort, så ska vi ut och fota i skogar(heter det så, det lät väldigt knas) och andra underliga platser, havet kanske , eller kankse bara fota varandra. haha :P det kan bli rätt kul . eller vad säger du tanja.

denna veckan är mitt mål. sluta röka. vi tar en sak i taget (:

sabina känner sig inte så frisk just nu, sprängande huvudvärk och ont i halsen. men inget tar kål på sabina ;P igår var björn här och vi lagade mat, sen blidde det lite stökigt här nere, jag tror björG gick i sömnen ! haha .. sen följde jag björg ut i kylan och så tog han bussen hem. en stackars gubbe hade blivit rånad på ga, björg fick trösta honom lite. det är var ju tur det. 
idag har sabina bara slappat. fram tills nu. nu ska hon hoppa in i duschen och senare bege sig ner i stan för att ha en mezokväll med björg (: trevligt. måste umgås så mkt som möjligt innan han far iväg. vilket han gör redan nu på torsdag. det är sjukt så fort tiden går. det är knappt så man hinner med.

blir nog lite singstar nu med syster, innan duschen (:

ett litet inlägg, jag lovar jag ska bättra mig med bloggande så fort mitt liv kommit igång igen. jag trampade för hårt på bromsen , men är snart på gasen i botten igen ;D

Kommentarer
Postat av: Tanjis ;D

Jag blir så glad, glad, glad, glad, glad, glad vartenda gång jag läser din blogg!

Jag är på allt! Jag fotar, springer, simmar, joggar, slutar röka (fast att jag inte ens börjat) med dig! Det är det vänner är till för!

2008-01-08 @ 22:09:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0