retail therapy

vi kvinnor vi shoppar för att bli glada när vi är nere och för att fira när vi är glada (:

denna världen är svår att inte hata. det är inte mkt positivt man kan se med den. men det gäller väl bara att kämpa vidare och låtsas att det kommer ljusare tider. hatar kraven världen ställer på en. allt känns så meningslöst.

igår blev det haket efter jobbet (: så fint det blivit, snabb service och sjukt god mat . jag skulle kunna bosätta mig där. herregud, där trivs jag. jag skulle nog kunna spendera resten av livet på någon mysig plats och bara äta. fy fan vad jag älskar mat (: haha. efter det blev det hem till stefan och lite förferre med honom, sven och johanna. mkt trevligt fast jag  var astrött. vi leta massa goa gamla låtar, men eftersom att sven och stefan är gamla gubbarna blev det lite för gammalt imellanåt ;P haha.. sen fick sabina sätta sig på bussen hem för att sova. vilket var väldigt trist.. men jobbet väntade ju idag..


så imorse hade jag ju ställt klockan som om jag började tio, vilket jag inte gjort, jag började elva. ställde om klockan och sov en timme till, det var skönt (: gick upp och gjorde mig iording osv.. la in en maskin tvätt, tömde och fyllde diskmaskinen, gick ut med alla soporna, vattnade blommorna och åt två mackor (: sen gick jag ut och tog min cykel och cykla iväg, vad gör det då.. BÖRJAR REGNA ! ah.. gör mig inte mer galen på denna värld. blöt blev man då också ja.. lönt att jag platta mitt hår.,


kommer ner till ramlösa station, ställer min cykel, tar mitt lås ur korgen, låser min cykel där fram, sen böjer jag mig bakåt för att låsa den där bak, då är den redan låst ? va ? liksom hur hände det där ? det spökar verkligen nu.. likadant igår hemma, någon gick och visslade.. så sa jag till stefan " var det du som vissla?" och han bara "nej".. knasigt, men skönt att veta att du är här hos mig K .. kan inte tänka mig att det är någon annan..


mamma, pappa och syster har varit borta i över en vecka nu. det är tomt. jobbigt att hålla reda på allt där hemma själv. men det går. det har funkat bra (: har ju tillbringa mesta tiden på jobb så.. men det är det snart slut med, så skönt det ska bli. så länge jag inte blir helt försoffad och lat, hoppas på att det dyker upp något nytt snart..


men nu ska jag jobba vidare..


byebye !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0