tomorrow is a different day ..

but not for me ;P

sitter på jobb igen.. har inte öppnat än, så kan inte göra så mkt. ska ringa lite leverantörer sen. men det kan vänta. så trött jag är idag. måste få sova ut någon dag, vilket jag får göra på fredag, såå skönt (: undra om det blir någon festival för mig på torsdag, kanske bara ner och ta en öl eller ngt, är det några bra artister då ? det är det kanske inte överhuvudtaget i år.. idag efter jobb ska jag med karro till landskrona och kolla på brandsta ;P jag är inget fan av dom, men karro älskar dom, innan det så ska vi hitta något gott att äta ;D sen ska jag se om jag kan få min syrra att färga håret på mig ikväll. sorry pau, men jag har inte någon annan tid innan lördag och vill gärna få det gjort innan dess /:

annars händer det inget kul. satt och fundera en massa på resan på bussen idag, nästan så jag höll på att missa hållplatsen (: det blir nog en liten återträff i nästa vecka för lite mer planering och så .. åh vad jag längtar. hihihi..


just me and you .


back to work. bye !

Kommentarer
Postat av: Kiso

Hello lovely,

Today is the Brandsta-day! Jihuuu! Va skoj det ska bli. Synd att inte solen skiner bara.. Du bara MÅSTE ta med din kamera ikväll så vi kan ta en massa skojsiga bilder! :) Förresten ska jag tipsa dig om ett bra band på torsdag - Noice! Jag funderar själv på att se dem because jag älskar Noice! Glöm inte att skriva ut karta till Slottsparken. Skriv ut en sån vägbeskrivning från Eniro!!! Hör sen! Puss

2008-07-23 @ 11:33:49
URL: http://kiso.blogg.se/
Postat av: Ralph Dagza

Nice blog, I wish I could have it in English hehehehe :)

2008-07-27 @ 20:19:29
URL: http://ralph.dagza.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0