we don't like mondays.

om man på något sett skulle ta bort måndagar, så skulle man istället hata tisdagen, eller hur ? hm.. men iaf så är det så att nu finns måndagar och då hatar vi dom, då har en ny vecka börjar och det är långt tid tills det är helg igen. man är trött för att man har haft helgen full av aktiviteter, vilket borde vara tvärtom, man borde vara trött när det är helg för då har man jobbat hela veckan. vi jobbar inte tillräckligt hårt ;P yeah yeah.

sitter på jobb, som vanligt. lika tråkigt som vanligt. jag önska jag befann mig någon annanstans nu. men det gör man väl nästan alltid, inte så ofta man är där man egentligen vill vara. men så är livet, allting ska gå imot ens drömmar och viljor. hur dumt det än låter. men det är tydligen så det ska vara. livet är allt konstigt. jag har iaf städat här, moppat, dammat, diskat och allt som ni kan tänka er, här är fint och luktar gott nu iaf. alla beställningar är gjorda. det är bara lite små grejs kvar och en dammsugare ska inhandlas, men det får tas hand om när karolina kommer. konstigt nog är jag nöjd med dagen än så länge. jag har inte bara suttit på min feta röv vid datorn, vilket är på tok för vanlig nu för tiden.

nu är det lite mindre än en månad kvar här på jobb. jag måste lära ut nya hur det funkar här och det tror jag faktiskt att jag är ganska bra på. jag kan väl flumma en del när jag ska berätta saker, men det gör jag väl alltid ;P men jag gör det i lagom takt och ändå förståligt. undra hur det kommer gå här egentligen, det är som om dom får börja om på nytt igen, alla slutar och dom får ta in nya. men men, inte mitt problem längre. men jag kan ändå inte sluta tänka på det. var ju likadant när jag var på bk. jag är  helt enkelt för snäll och tänker för mkt på andra och att dom har det bra. jag tror det ska bli en liten minskning på det där och jag ska nog ta och tänka lite mer på mig själv..

när månaden här är över så är det mkt som ska tas tag i.. en resa ska planeras, ett jobb ska hittas/planeras och ett körkort måste verkligen tas. är trött på att snylta skjuts av alla, jag känner mig faktiskt lite dum. men jag har börjat cykla mkt mer igen och det är ju ett plus, ja juste ! det ska jag också ta tag i, träningen, det ska verkligen ske och jag ska få tid att sola igen och inte se ut som ett spöke. och så underbart..

ja, jag kan inte säga att jag ska återgå till jobbet denna gången, för här är inte ett piss att göra. men jag har inte så mkt mer att skriva för tillfället, kommer kankse mer senare idag. och visst har jag bättrat mig med bloggandet ? (: hihi..

föresten om 20 dagar fyller jag år (:

hejdå (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0