and it hurts with every heartbeat.

sitter på jobb nu. måndagar suger, regniga dagar suger, trötta dagar suger, så denna dagen suger ! man blir ju inte speciellt glad utav dessa dagarna precis. men men.. den är snart över, nååågra timmar till bara.

var ett tag sen jag skrev. tionde maj till och med, har kommit två inlägg sen dess iofs men inte så mkt text. jag har inte orkat och inte haft tid. det har inte hänt så mkt kul att skriva om heller. världen verkar bara vilja ge en en massa skit istället. men det är bara bita ihop och kämpa vidare. vi mot världen.


en liten sådär sammanfattning av vad förra  veckan bestod av ;P måndag, jobba sent. kom hem, björn kom en liten stund, sen var det dags för sabina och nanns sig. tisdag och onsdag hände nog inte så mkt mer än att jag jobbade. torsdagen var jag äntligen ledig och åkte ner till stan för att klippa av mig mitt hår.. vilket väl blev hyfsat bra, men ja, jag saknar mitt hår. väldigt mkt. VÄX UT SNABBT ! sen var jag på vernisage(?) på campus, micka presentera sitt projektarbete (: vad hände sen ? tror inte det hände så mkt mer än att jag tittade på medium och my kom och hälsa på en sväng. fredag var det dags för jobb igen, stefan hämtade mig sen yrade vi runder i stan för att hitta något bra ställe att käka på, vilket slutade med en god plankstek på norrbro. lite tv hos honom och sen var det dags för sabina att åka hem, hon skulle ju jobba på lördagen. det var jätte mkt att göra på jobb, hade tänkt att gå lite tidgare vid två typ, kom inte här ifrån fören vid fyra /: så var jätte stressad sen. så stefan var snäll och hämta mig på stationen och körde mig och min cykel hem (: sen var det snabbt göra sig iordning, en micka kom förbi och hämta en lite examens present jag hade till henne, sen körde hon mig till dorian på råå, där det var lite förferre som gällde, sen var det in till tivvan för att träffa sara och resten av gänget. sen var det party hela natteeeen (: kul kväll, men hade varit ännu bättre med lite mer hår på huvudet /: AHHH !

gårdagen bestod inte av så mkt bakfylla som jag trodde den skulle göra. vilket var bra eftersom att det var morsdag och vi skulle åka hela stan runt och hälsa på alla mammor ;P haha .. nej, men det blev middag hos mormor och sen skulle vi hälsat på farmor också, men jag fick hoppa det eftersom att jag skulle och kolla på frida när hon sjöng ute i rydebäck, hon är sååå duktigt! mkt trevligt. sen åkte jag och karro och handla på city, sen blev det kebabispizza på ringstorp, bääästa pizzeria i staadaa ! (:

jaha.. det var det helaaa.. inte speciellt kul och inte speciellt intressant. lovar jag ska bättra mig med inläggen här. tycker det är skönt att skriva av mig, men det finns inte tid och ork till det bara. men det kommer, det kommer ! nu ska jag söka lite jobb .. på jobb .. haha (: humorn är ju inte på topp idag heller !

dags att säga adjö.
adjö!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0