irritation.

JAG MÅSTE FLYTTA HEMIFRÅN, jag står inte ut här hemma. man kan inte ha sina saker i fred någonstans. man kan inte göra vad man vill utan att någon undrar eller är ivägen. man kan inte laga och äta den maten man vill.. åh.. måste härifrån nu. jag trivs inte här mer. dom få stunderna jag är hemma får jag krupp. jag jobbar så mkt och är iväg så mkt, så jag inser hur mkt bättre jag kan ha det och må. så fort man kommer hem är det något som ska irritera en.. självklart består det i dom flesta fallen av en sak. sry. men jag pallar inte med oansvarigheten och allt det här bara tänka på sig själv. det funkar inte i min värld.

var i stugan tisdag till ondags, det blev en snabbis bara, åkte dit på eftermiddag i tisdags och kom hem samma tid igår. ätit gott, tittat film och softat, precis som planerat. tack för två mysiga dagar.

igår när jag kom hem hoppa jag in i duschen och gjorde mig iordning. skulle träffa wah (: åkte ner i stan och sen kom han och johan och hämta upp mig. enligt wah " skulle vi bara följa med johan på ett ärende " jag tänkte bara javisst (: sen kom vi ut till väsby och arild och allt.. så jag tänkte bara att vi ska väl hem till johan och lämna något ;P men så var inte fallet, stannade till slut i mölle utanför grand hotell, wah hade bokat bord och skulle bjuda mig på fin middag (: så söt han är ! bara för att han har varit iväg så länge och vi inte kunnat umgås och sen för att jag fyllt år. tack för en underbar kväll wahis !

idag idag idag.. ska softa i solen, försöka sola bort irritationen som ligger inom mig.. lite svårt när man inte är själv hemma och bara kan koppla bort. men jag har ju tyvärr inget val, jag bor här och tyvärr inte själv. sen är det jobb ikväll som gäller.

byebye äppelpaj.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0