tjugoandradecember.

ett snabbt och sista inlägg för idag.

inte för att jag vet vad jag ska fylla det med egentligen. men jag skulle bara vilja skriva av mig en massa. vad vet jag inte riktigt. för jag är helt tom på allt. jag är bara så trött. jag känner iaf att jag är på väg in i en slags vardag som ska fortsätta som en rutin. för senaste tiden har varit på tok för mkt jobb och stök med allting. har knappt haft tid och ork för mina vänner. jag har inte haft tid och ork för någon träning. jag har inte haft tid och ork att ens ta hand om mig själv. vilket gör att jag inte riktigt känner mig bekväm med allting. det enda jag vet är att jag trivs jätte mkt i min lägenhet och att det kommer bli super bra när allting är färdigt och precis som jag vill ha det (:

och en extra liten puss till min älskade kiwi, som är den finaste katten som finns. utan henne hade det blivit lite smått ensamt faktiskt.

känns lite konstigt att skriva om min katt i min blogg kanske, hon kommer ju varken kunna läsa eller förstå. men jag vet att hon vet att hon betyder mkt för mig iaf (:


gonattgottfolk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0