måste härifrån..

jag kan inte bo hemma, jag klarar det inte. att folk är på dåligt humör. och att man själv inte får vara ifred när man är på dåligt humör. tjafsar med syrran om allt. jag kan inte andas här, jag behöver mitt egna. nu ! och jag har kommit på att helsingborg nog inte har så mkt mer att ge mig. det blir sommaren här, sen bär det av någon annanstans. förmodligen då göteborg, ja det blir kanske innan sommaren om jag får jobbet (: men det bästa hade varit till hösten om jag ska göra min resa tillbaka till bali också. vilket jag inte vet om jag känner för så mkt mer, men varför ska en person hindra mig från att åka till en plats som jag gillade att vara på och som jag vill se mer av. det finns ingen anledning alls till det. speciellt inte när jag hittat en sån billig resa heller (:

städningen igår blev toppen, tog lite tid att räkna ut vad jag skulle göra med alla mina kläder, men till slut så fick allt plats. bytat påslakan och dammat och allt. det var skönt att bädda ner sig där igår (: hehe.

idag har man varit hos folksam och fixat med anmälningen på min stulna kamera och varit på pccity och köpt ny dator. den jag sitter och skriver på nu faktiskt. jag har inte riktigt vant mig än och vet inte riktigt vad jag tycker om den än. men det kommer väl. jag har ju alltid velat ha en sonyvaio .. men det blidde ingen sån, så det är lite knas nu ;P hehe.. får se om jag behåller denna eller väntar tills jag har råd med den sonyvaion jag vill ha..

nej, sängen nu kanske.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0