sun and icecream.

elva timmar sen jag skrev mitt förra inlägg. vilket betyder att jag nästan varit igång i elva timmar. herregud vilken dag, fylld med massa goa och underbara människor. började med en cykeltur ner i stan. träffade på KA, som tydligen skrikigt på mig, men som vanlig hör jag inget när jag har mina lurar på mig ;P haha.. men sen gjorde jag han sällskap på hans lunch. hehe.. vilket bestod av sushi på muren vid petters (: mysigt värre. åh, vad jag älskar jordgubbar föresten! anledningen till att jag kom in på det är ju för att KA är jordgubbssäljare på kullagatan, hela denna veckan !! (: ruuusa dit nu ! hehe..

efter att jag stått och babblat med honom gick jag in på telenor för att lämna in mobil. och nu är jag en stolt ägare av en 3510!!!! ;D hahaha. trodde jag skulle dö när han gav mig den som lånetelefon, men va fan, skit samma. den duger ;P lite små dåligt ljud, hör knappt vad folk säger när dom ringer (:

sen var det dags att möta upp momme, vi gick till espresso house och ladda upp med kaffe. sen satte vi oss i värmen på terasstrapporna. super mysigt. såå skönt att värmen är tillbaka, hur länge den nu än har tänkt stanna, så är det iaf en dag med sol. efter en liten stund så joinade även lollobollo (: efter en stund besluta vi oss för att vi skulle köpa glass och begav oss ner till glassfabriken, på vägen dit joinade även jossi. riktigt gott var det med glass, eller hur LOLLOBOLLO?! (;

sen var det dags för lollobollo att jobba och jossi att besöka farmor(?).. så jag och momme satte oss på hampan och drack en kall cider i solen (: gottit. sen var det dags för mig att träffa lillisen. vilket jag gjorde på docken. vi tog en cider, vi hade även sällskap av jesper och sebbe som sprang förbi och jag bjöd in dom (: hehe.. sen var det ännu en gång dags att vandra vidare. eller snarare springa, för jag var jätte kissig och vi skulle till mezo och käka (: där satt vi och snacka massa minnen från resan och fortsatte irritera oss på att min kamera blev stulen och dom bästa bilderna försvann! snyft ): lillisen var trött och vid åtta tiden var det dags för henne att röra sig hemåt. jag därimot gav mig bort till subway och snacka med min subgirls (: massa skratt och kul! som vanligt. sen var det en annan gammal subbis som var uttråkad på jobbet. så jag begav mig senare vidare till brooklyn för att göra lollobollo sällskap där (: ojoj.. undra om någon orkar läsa allt mitt rabblande.. haha..

men iaf.. för er som hoppar hit och inte orkar läsa allt.. så har det iaf varit en händelsrik dag, iaf jämfört med hur mina dagar brukar se ut.. förutom jobbet då ;P tack alla underbara människor för en kul dag !!

sen till det roliga.. bilder !!!! (:

meeeen va faan.. det funkar fan inte nu heller.. whats wrong ?


får väl testa imorgon då (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0