cookie.

idag är en dag som innebär tröstätning. gick upp halv nio, för klockan tio skulle jag vara på loppisen i ishallen och stå och sälja en massa skit. där tillbringade jag sedan nästan sex timmar. vilket inte gav så mkt ;P fick ihop för bordets kostnad iaf. sen handlade jag lite. sen var vinsten kanske 50kr efter det ;P men det hade varit jätte dåligt skyltat och annonserat. jaja.. efter loppisen så jobbade jag iaf. med min sötnöt mia (:

nu är jag hemma. slappar framför tvn. har ätit lite lasagne och kollar lite halvt på filmen på trean, the guru. ska försöka lägga mig tidigt idag. var ganska så nere när jag kom hem. men fick precis ett samtal från wah som fick mig lite gladare (: söte wah. som har blivit 08a ;P men jag tycker om han lika mkt ändå. och hoppas han kommer hem och hälsar på snart.

jag har tryckt i mig tre kakor redan. helt sjukt. men jag har gjort ett litet avtal med mig själv. tränar jag minst två gånger i veckan, så får jag äta godis, kakor och sånt i måttlig mängd, men bara på helgen (: låter det bra? eller förstör jag all min träning då. jag har ju börjat cykla nu också, vilket jag vet kommer ge mig träning. för det har det gjort förut.

lite körkortsteori nu. sen nannedags. ska upp vid nio imorgon.



jag idag (: fluffigt hår då jag sovit med flätor . hehe..

goodnight!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0