fixingtrixing.

har inte haft något intressant att blogga om alls. inte för att jag brukar ha det kanske ;P men ändå. har varit helt tom och tråkig nu ... men det blir bättre, jag lovar ! idag började dagen med att jag egentligen skulle ut och springa men eftersom att jag fortfarande har träningsvärk i både ben och mage sen jag var ute och sprang i tisdags så fick det vänta tills imorgon. har verkligen skiiiit ont ;P låg kvar i sängen lite längre istället.

sen var det dags att göra sig iordning för att ta sig till stan. jag mötte upp mia på jobb som vanligt. sen vandrade vi runt i stan. vi besluta oss för att sätta oss på espresso house lagom till jätte enorma hagel kom fallande från skyn, det var inte lite heller ;P mia var helt uppspelt. aldrig sätt så stora hagel förut, inte ens i thailand, haha ;P is från himmlen !!! sen skulle mia börja jobba, då sprang jag runder lite i affärer själv. sen mötte jag upp micka utanför clas ohlsson. så gick vi ner till sundtorget för att titta på alla fina klänningar som skulle få spendera en fin kväll på gröningen, tur att vädret till slut klarna upp. det hade varit lite synd om nittiorna annars. fick även träffa ems (: vilket var väldigt länge sen. hon har ju sitt lunda liv nu, dissare !! ;P

sen finns det ju då en tråkig sak.. skulle precis bjuda på lite bilder från dagen, men så blidde det inte ): mitt sd kort raderades när jag satte de i datorn, AHHH ! irriterad. mm.. får tigga lite bilder från mia sen (:


nu ska jag titta vidare på room raiders, sen är det criminalminds som gäller..



byebye (:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0