nolifer.

klockan är kvart i elva en fredagkväll. jag har precis kommit hem från jobb. min mamma var snäll och hämtade mig. min mamma är alltid snäll (: har jobbat med emelie idag. första gången faktiskt. fast vi har jobbat där lika länge, knasigt. hehe.. hade det skoj som vanligt. bara så jävla segt när det inte finns något att göra. ni får komma och köpa lite mer mackooor !! (:


vad har jag annars mer för roligt att komma med idag. ingenting. samtalet med tanja är fortfarande det bästa med dagen. det lös upp lite (: det gillar vi. det behövde vi nu. nu när vi inte är så uppåt och positiva. jag behöver verkligen något som rycker upp mig nu. bara något litet som får en att hoppas lite.

varför är det alltid när sånna här grejer händer som man inser hur stor saknaden är. hur mkt man behöver personen. hur bra personen fick dig att må. varför. och åter varför. allting är en ända röra i mitt huvud nu. jag önska jag kunde spola tillbaka tiden. men hur många gånger har man inte velat göra det. jag får väl bita ihop och stå imot. kämpa mig igenom saknaden och försöka att förstå att det som var kommer aldrig igen.


nej om man kanske skulle ta och gå och lägga sig, men först typ hundra situps för suben jag åt idag. ÅH !

gonatt. sup för mig också gott folk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0