one step at the time.

måste skriva av mig lite nu känner jag . minns inte ens vad jag skrev om sist. men det spelar ingen roll. blir det lite upprepning här så bli inte arga ;P haha. ni vet hur förvirrad jag är. helgen har passerat fort förbi. en trevlig kväll., i fredes var det lite fest och middag hos pau. jag tog det dock lugnt, fredagar och supa går inte ihop för mig. man är för gammal för det ;P bara småttingar ute och sånt. hehe.. om man inte hänger på dickens med gubbarna (: haha. så när folket drog ner i malmö för utgång så drog jag och träffa syrran, gick runder lite i stan och sen åkte vi bussen hem. sen fick vi ta hand om en väldigt full salem, som såg helt död och blek ut när han ramla in igenom dörren. awe, så söt var han. "lääääämna oss inte", snutteplutten då.

sen blidde det lördag. en helt fullspäckad dag. jag gillar det! som fan faktiskt. där är anledningen till dålig uppdatering också. mamma väckte mig vid halv tio. då gick jag upp och gjorde mig iordning så smått. sen så stack vi iväg på en liten loppis runda. det är ju så mysigt (: vi fick några fina fynd med oss hem (: det blev en bagels på stan också, mums! sen en liten runda inom pärlgården, tre dagar i rad har jag varit där nu. helt beroende. weh. sen åkte vi hem. men hann inte vara hemma länge för sen var det dags att ge sig iväg med kusin vitamin på äventyr.. kuligt (: vi har det kul vi. det hade vi när vi var små också. städa alltid och sånt när vi hade kalas, lät kanske inte så kul. men vi hade det kul jag lovar ;D haha.. städgalna kusiner. och det är vi fortfarande (: pedanta jävlar. vi tog en tripp ut till systemet, flower team och biltema.. hahaa.. när vi står inne på flower team så ropar dom ut i högtalarna... "grå opel registeringsnummer blablabla rullar över parkeringen och är på väg in i andra bil, gå genast ut till bilen" hahaha.. "kiiiim det är vår bil" hahaha.. det var riktigt kul. ingen skada skedd, tur ! då hade det kanske inte varit lika kul.

när man kom hem var det dags att göra sig iordning för nya äventyr och pau stressa en som faaan, och jag missade bussen. men kom till slut ner i stan för en mysigt krogrunda. vilken tog sin start på hampan, sen bar det vidare till bishops, jag hoppade helsing och följde pau till dickens istället. och blev hennes första kund i baren ;P billig dricka ! yeah. sen mötte jag upp gänget på utposten, sen ramla vi in på bar efter bara.. telegrafen, pl, gp, edelwies och slutligen avslut på tivvan (: riktigt bra kväll. dock en dyr sådan. vilket sabina egentligen inte hade råd med. men det var det värt.

tack för en underbar kväll/natt. galeeen (;

nu blir det soft och film .. för sabina är bakiiiis.

lite bilder kommer upp när jag har tagit mig upp ur sängen ;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0