off.

någon har nog tryckt på off, på sabinas bloggknapp. minns inte när jag blogga sist bara. har tappat helt. men jag är snart tillbaka ;P har varit mkt planerat och mkt jobb denna vecka, det är den enda ursäkten jag kan komma med.

så eftersom att jag inte bloggat så mkt, så ska vi gå igenom vad sabina hittat på för kul i veckan (:

måndag : jobbade 6-13, efter jobb åkte jag hem och tog det lugnt. vid kvart i fyra kom mamsen och hämta mig. då for vi iväg till helsingborgshem bobutik där vi skulle träffa lotta för kontraktskrivning och planering av lägenheten. super kul! (: ahh! längtar så till jag ska flytta. då kommer det bli massa bloggande om inredning och grejer jag ska ha i lägenheten, det kommer bli så kul. så nu har jag beställt köksluckor, tapeter och golv (: super!! efter det skulle jag egentligen träffat wah, men jag var så trött, så det blev bara hem och softa i soffan och sen sängen tidigt!

tisdag: jobb igen, men bara 11-15. sen är minnet väldigt suddigt ;P minns inte vad jag gjorde. jag tror bara att jag spenderade resten av dagen hemma. tog det lugnt och kollade idol osv (:

onsdag : första lediga dagen av två denna veckan. jag gick upp tidigt, promenixa ner i stan, tränade, solade och sen åkte jag hem och gjorde mig iordning. åkte ner i stan och träffade wah (: vi gick runder i stan och mös, hälsade på micka och köpte kaffe på espressohouse (: vid fyra-fem åkte jag hem igen. sen var det dags att ge sig iväg till björnen för lite matlagning och film. det var länge sen vi träffades så (: mkt kul ! som alltid !

torsdag : tre veckor med min sötnöt! (: upp och hoppa tidigt igen, tog mig ner i stan efter att jag gjort mig iordning och så. tog en runda på stan för att söka lite jobb. sen tog jag en solo-fika på espressohouse på knutan. tog fönsterplats och satt bara och kollade på massa folk, det är väldigt kul (: älskar att studera folk! hehe.. vid två begav jag mig till jobb för att möta upp mia, vi tog oss till haket för att äta lite god och billig lunch (: suuper gott som vanligt! sen gick vi på jakt efter mammakläder, JAG SKA FÅ EN BEEEBIS! haha.. mia är gravid, åååh.. jag kommer skämma bort hennes unge så mkt, köpa saker och sånt (: älskar barn. mia provade en massa kläder, massa fint hittade hon (: sen var det dags för mig att bege mig till jobb för att jobba. tråkigt nog. men det var jag och sara som jobbade, vilket gjorde att vi var klara tidigt (: det var skönt! direkt hem till sängen efter det !

fredag : sabina började jobba 6 igen. vilket var hårt efter en så fullspäckad och sen torsdag. men sabina gnäller inte, harkel ;P haha.. nej men jobb är jobb, måste ha så mkt pengar jag bara kan få nu till flytten och så (: efter jobb gick jag och mia på stan, fikade och kollade på mer mammakläder (: sen kom mamsen och hämta mig och jag fick skynda mig hem för att göra mig iordning. vid sex-halv sju tiden körde papsen mig till lollobollo för lite födelsedags-middag (: massa god mat och trevligt sällskap. tack lollobollo för en super trevlig kväll. FÖRLÅT för att jag tog sönder er lampa och förlåt för att jag var så trött och begav mig hem redan vid ett!

lördag : försökte sova så länge jag bara kunde. sen var det dags att bege sig till jobb igen. kaotisk dag på jobb. kommer till jobb och det ser inte ut att vara så mkt att göra. men det var folk hela tiden, sen pajjar frysen, så vi får langa över allt i seven eleven frys och sen är det strul med personalen som skulle jobba natt. inget jag behöver skriva om här, men det slutade med att jag och mikaela fick stänga klockan åtta istället. men vi var inte där ifrån förens vid tio för att vi skulle städa och sånt. efter jobb blev det bara soft i soffan framför tvn.

och till dagens roliga historia ;P jag vet själv hur tråkigt det är att läsa folks bloggar som bara rabblar så här, ändå gör jag det själv? haha.. usch vad tråkig jag är, jag ska bättra mig. bara detta inlägget också ;D
idag gick jag upp tidigt igen, för att bege mig ner i stan och träffa min älskade tanja ! (: vi möttes upp på espressohouse i norra hamnen för lite frukost, mums ! vad hade vi gjort utan espressohouses scones och chailatte ? AH! (: yummie! efter det så begav vi oss iväg på foto äventyr på stan, upp vid terasstrapporna och upp vid kärnan, massa flumm och massa kul ! tack för en underbar förmiddag vännen. nu är jag hemma och har suttit och sett repriserna av idol, många förstår man inte att dom skickar vidare och andra är så grymt bra (: knas. nu ska jag snart ge mig iväg till karro för lite god mat och toppis ! ;D

ha en bra kväll allihopa (: om ni nu har läst så här långt ner .. hehe..




Kommentarer
Postat av: mickapicka

klart att jag läser hela vägen ner.. hur gör vi med bil till helgen? jag kollar med mamma och papa om vi kan låna deras.. :) hörs i veckn"!

2009-09-20 @ 16:41:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0