start something new.

har varit väldigt off här nu ett tag.. loggat in flera gånger men utan att skriva ngt. har velat skriva men det har inte funnit ngt kul att skriva om..

det har varit väldigt mkt utgång den senaste tiden. för mkt. jag hade sagt till mig själv att stanna hemma denna helgen. men sanih och john tyckte jag skulle gå ut ändå. och så blev det. lätt övertalad. men det blev sista utgången på ett tag nu. eftersom att jag jobbar ganska mkt helgerna framöver. vilket jag inte alls ser framemot. ser inte framemot jobb överhuvudtaget. jag trivs inte alls. det är riktigt tråkigt. nog om det.

det har varit jätte fint väder i veckan, vilket har gjort att man faktiskt vaknat med ett leende på läpparna, vilket inte händer allt för ofta. tänk vad lite sol kan göra. skönt.

var och hälsa på mia och bebisen i torsdags, sötare unge finns inte (: helt underbar! jag ska kidnappa henne sen någon dag (: hihi.. i fredes så hade jag och sara en liten grill-film-fredagsmys-kväll (: soft. jag invigde balkongen med min nyinköpta elgrill ;D weh! så mkt mys vi ska ha på min balkong i sommar. ska bara ha råd att inreda med lite stolar och så (:

idag har li varit och hälsat på här. hon var så snäll så hon kom med donkan mat till mig och sen körde ner med min nyckel till jobb. finns det någon snällare än li ? ;p svårt att slå. skönt att ha dig hemma igen vännen. du får komma hit och göra mig sällskap oftare. det kändes tomt när du gått ;P

nu ska jag sitta och vänta på att criminal minds reprisen ska börja, vilket är över en timme. så jag får kanske ta tag i lite saker som behövs göras här. typ diska, tömma kiwis låda och sånt ;P sånt som jag är alldeles för lat för egentligen. det är vid denna tiden på dygnet som jag får energi till sånt, helt fel i dygnsrytmen.

imorgon börjar vi ta tag i saker. imorgon börjar vi kämpa lite extra. imorgon börjar vi må lite bättre. förhoppningsvis.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0