turn back time.

visst önskar man ibland att man kunde vrida tillbaka tiden. eller kankse mer resa tillbaka till vissa tider då man mådde bra, hade kul och trivdes som fisken i vattnet. känns som om allting blir svårare ju mer tiden går, mer och mer är förbrukat och försent, pressen blir större och orken mindre. usch..

jag är ju glad idag varför ska jag börja så här nu ;P började dagen med att gå ut och springa, sen gick jag och sola. och nu sitter jag bara här och ler och lyssnar på panic !! AHH (: musiken tar en verkligen tillbaka i tiden. helt underbart. i vissa fall. lyssnade på foo fighters innan och det tar en ungefär två år tillbaka, en underbar tid, som jag saknar grymt mkt, saknar en av mina bästa vänner. åh, nu kommer jag in på massa sånt igen..

hehe ;P jag får ju försöka vara glad så länge jag kan.. om två timmar ska jag jobba och det lär inte göra mig glad. blöh. tråkigt. känns som det kommer bli mkt också. eftersom att det är fint väder och fredag. och jag ska jobba själv de två sista timmarna, så ni som inte har något bättre för er får gärna komma och göra mig sällskap (:

nej, men kanske skulle ta och hoppa in i duschen (:

snyggebild, haha.. bjuder jag på ;P känner mig lite brun nu iaf.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0