fight for love.

imorse fick jag damp på min lilla kise, hon hoppade och hade sig på mig och sen börja hon riva ner saker från väggarna och då sa jag stopp! slängde ut henne ur rummet och stängde dörren. vilket gav mig iaf två timmar sömn till (: weh! haha.. som om jag inte sov tillräckigt igår.

gick upp och kollade våra bästa år, käka lite frulle. sen insåg jag att jag verkligen behövde städa. jag har inte orkat och jag har inte dammsugat på säkert en månad. vilket märktes när kattallergikern tanja satt och hosta och hade sig igår /: så nu har jag röjt undan här, diskat, vikt min tvätt som stått i kassar sen i onsdags ;P jag har dammat, dammsugat och moppat. här både luktar gott och ser fint ut nu (: skönt! hehe..

utanför faller snön IGEN! vem är inte trött på detta nu. blöh. ge mig sommar ! eller iaf lite vår. så man slipper slänga på sig så mkt kläder och så man slipper halka runder alltid.

jag håller fast vid att inte gå ut nästa helg. jag brukar ha ändrat mig lagom till onsdag. men så kommer det inte bli den här gången. det ger mig ingenting mer än ett tomt konto. jag är trött på det.


hur mkt jag än hatade dagen igår, alla hjärtans fucking dag. så jävla överskattat. men jag föll väl lite för det själv. jag köpte lite choklad till mamsen och papsen. inget speciellt, inget som rånade mig och det är tanken som räknas. fick lite mer tillbaka. en ansiktsbehandlig på njuta (: tack!


nu ska jag göra några situps, sen ska jag hoppa in i duschen.



ha en bra måndag allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0