i'm waiting for you.

redan onsdag. tiden springer iväg som vanligt. för visst är det onsdag ? ;P har sovit länge idag, fick stänga ut kiwi, för hon är ju van vid att jag går upp vid fem och tror att jag ska upp fem alltid. håller på och busa och ha sig så man inte får någon sömn. det gillar vi inte. men hon är sötast ändå.

nu är jag iaf uppe, har varit ett tag. städat undan lite här hemma. nu är det bara tvätten kvar att vika. men det skjuter jag upp till imorgon. pallar inte ;P ska göra mig iordning snart och ge mig ner i stan för att träffa wah. vet inte vad vi ska hitta på, men det blir väl fika som vanligt. imorgon kommer lönen, så jävla skönt. undra hur mkt som kommer in på kontot. spännande ;P ibland kan man ju hoppas på att dom sätter in en summa med en nolla för mkt, men det lär ju aldrig hända. men jag skulle behöva det ;P

jag är fortfarande inte glad, jag mår fortfarande inte bra. men jag är inte ledsen heller och jag mår inte dåligt. allting är någonstans mittimellan. vilket är skit trist. men förhoppningsvis så går det snart framåt.


nej nu har jag inte tid att sitta och tramsa här mer..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0