time to start working.

godmorgon. snoozade en hel halvtimme idag. hade velat ligga kvar i sängen hela dagen. men icke! nu ska man snart bege sig till jobbet. där jag först ska jobba 11-18 passet, sjukt jobbigt. sen är det personalmöte 19-21. segt. typ en vecka kvar till lön. som jag längtar. jag är så fattig just nu.

nu har jag mina mål och mina planer som jag måste ta tag i . vilket jag verkligen måte göra! inte bara säga att jag ska göra. men jag tycker redan att jag kommit en bit på vägen. jag har börjat läsa och plugga lite, jag har bokat kursen i landskrona och jag ska ner och anmäla mig till dom andra på fredag tror jag (:

nej jag har nog inte så mkt kul att komma med just nu.





måste bara säga att jag stör mig och att jag bara blir arg när jag tänker på det. att du inte är den personen som jag trodde att du var är helt klart och tydligt för mig nu. synd faktiskt. men så är fallet.




alla tillfällen är inte glada och trevliga tillfällen. som vi mycket väl vet har rosor törnen och det är mörkt före gryningen. vid sådana tillfällen kan det vara lätt att låta sig sjunka ner i tvivel och missmod och ibland till och med undra om det verkligen finns en högre kraft som vägleder oss. det krävs övninig och disciplin för att utveckla en tro när saker och ting går emot en. till och med i stunder av tvivel vet jag att min högre kraft leder mig på min väg idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0