my happy ending.

träningsvärken biter i riktigt hårt idag. men jag gillar det. då väntar vi bara på resultatet. självklart med fortsatt träning. jag är inte helt dum ;P haha. även om man ibland skulle kunna tro det. till och med jag själv. det blidde en promenix ner i stan och jag gick förbi den här däckfirman på berga, där dom har en stor skylt med klocka och termometer, vilket visade 6+ vilket jag inte tyckte var så konstigt just då, eftersom att jag pälsat på mig så mycket kläder att jag var super varm ;P men när jag kom till stan så insåg jag att det inte kunde stämma. när folket på jobb sa att det var typ -10 .. så den hade nog fått någonslags flipp den där termometern! det får vi alla ibland, så du är förlåten ! ;D

jag mötte upp Cindy på jobb för en liten fika. vi begav oss till EH för en chai latte, såklart! jag tror inte jag druckit det på flera månader. minns inte när det var sist. kan ha varit när jag var i göteborg sist iofs, vilket inte känns som om det var så länge sen. men men ;P min mage gillade dock inte det. den är lite känslig för mjök i stora mängder. så nu har den lite ont /: stackare! har bara mig själv att skylla. en samarin gör susen!

efter en snabbis fika mötte jag upp Sara istället (: och vi gick en liten runda på Åhlens och jag hittade ett jätte sött block och söta pennor på rean, som fick följa med mig hem. Sen sprang vi in en snabbis på gina och även en jeansskjorta fick följa med hem, har velat köpa en länge, men inte hittat någon som jag gillat.

Sen nu är jag hem kommen från att ha tagit bussen till Willys och handlat lite av det behövliga. mjölk, smör och sånt där tråkigt man måste handla ibland. tråkigt, men så är det! Sen har jag äntligen tagit tag i disken sen i LÖRDAGS, jag har varit så kass. usch på mig.

nu är det dags för en liten promenix ner till posten för att hämta mitt paket från H&M, sen ska jag promenixa hem till päronen, ska se om min paps kan fixa mina älskade wesc hörlurar, som har varit pajj sen länge. men jag har bara inte orkat ta tag i det. jag har inte använt min poddis på flera månader. inte sen jag flytta och innan dess. Men nu har vi återförenats, men med urkassa ipodhörlurar, we don't like at all. Hoppas pappis kan fixa dom andra.


Hoppas ni haft en trevlig dag trots kylan och att er kväll fortsätter så (:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0