dont speak.

onsdag idag, vilket betyder ungefär en vecka till lön. varför är den alltid lika efterlängtad, varför är vi alla så pengakåta ;P just nu behöver jag den mest för att kunna köpa mat så jag inte svälter ihjäl. jag har jobbat idag, tidigt. man blir så jävla trött, man tycker det är skönt att börja tidigt och sluta tidigt, för då har man hela dagen på sig att göra saker sen, men man kan ju inte göra saker utan ork ;P men jag lyckades ändå ta mig till gymmet efter jobb, en snabbis bara. men det är bättre än inget alls.

när jag kom hem så tog jag mig en liten nappis. sen nu har jag diskat och plockat undan här lite. ska hoppa in i duschen nu och en snabbis. sen kommer nihad hit så vi ska göra pannkakor, aslänge sen jag käkade det (: han erbjöd ju sig att komma med ingredienserna som jag inte har råd med, så då kan man ju inte tacka nej ;P haha..


fick samtal från Hong Kong innan (: Wah är där och lullar runder och Emelie bor ju där nu, det var kul att höra hennes röst, flera månader sen. tiden bara rusar iväg. läskigt.





jag blir alldeles för lätt beroende av saker, så fort något speciellt gör mig glad, så vill jag bara ha mer, mer, mer och ännu mer.. så dumt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0