late night.

sjukt gott med pannkakor (: satt riktigt fint! det kändes lite dumt att kränga pannkakor när jag sa jag skulle ha en nyttig vecka. känns inte som pannkakor med sirap och nutella är så nyttigt, men ack så gott! dumt.



nu sitter jag bara här och softar. kiwi har fått något slags damp och far runder här. ooops, nu trilla hon ner på golvet från sitt "torn". undra hur många liv hon har kvar av sina nio katt liv ;P hehe.. jag hoppas på några till för det skulle bli väldigt tomt utan henne.

jag tror att jag ska låna lite pengar för en ny kamera. jag saknar att fota, tyvärr har min fina studentpresent lagt av. tråkigt. den ska väl hålla mer än fyra år ?


tatuering ska bokas också (: synd att det är så sjukt dyrt här hemma i sverige bara. men eftersom att denna ska göras vid ett speciellt tillfälle, så har jag inte så mkt val. det får faktiskt kosta vad det vill.


nej, nu ska jag väl ta och bädda ner mig eller snart. jag ska ta en dusch först, det blev inte av innan, jag fastnade vid datorn ;P varför lyckas man alltid med det. ska upp tidigt imorgon, trots ledighet. varför berättar jag imorgon (:

gonattpuss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0