i wanna grow old with you.

jag känner mig redan gammal, det är fan inte så här det ska vara. ingen ork och ont i hela kroppen, det känns lite för tidigt. inte vill jag ha slitit ut min kropp redan, den ska tåla mkt mer än så här. har besökt två läkare som vägrar sjukskriva mig för min rygg, eftersom att skadorna är arbetsrelaterade så godkäns inte detta. så nu får jag gå till en kiropraktiker två gånger i veckan och bli rånad. det är långt ifrån billigt, herregud!

en nyduschad nilo, sååå söt!jag är i en liten svacka nu och dom här "sålänge känslorna" brukar återkomma då. vilket jag kan störa mig på, för så kan jag inte tänka. jag måste försöka få lite energi till allt jag vill göra och ta tag i, men den tycks inte finnas. jag vill alldeles för mkt.

jag har världens underbaraste pojkvän, som står ut med allt mitt gnäll och stöttar mig i alla lägen. utan honom vet jag faktiskt inte vart jag hade befunnit mig just nu och jag hade mått långt ifrån bra. tack för att du finns och för att du vill vara min. jag älskar dig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0