love is all you need.

jag känner mig lite mer stabil denna veckan, saker och ting känns lite bättre, även om inget faktiskt förändrats. kanske har jag börjat tänka lite som jag ska göra. uppskatta det jag har och bara se allting annat som en stor bonus.

det är bara början av veckan, skulle varit ledig lite för att försöka ta tag i saker, tvätta och fixa lite, sånt som hör till. men det blev jobb istället. vilket någonstans istället ger mig pengar och det har man ju alltid nytta av (; och det gillar vi. och eftersom att det är ganska mkt att göra på jobb nu, så går tiden fort och jag ser det som ganska lättförtjänta pengar. men jag skulle gärna ta emot lite mer ork och energi om ngn vänlig själ har lite sån över, vilket jag tvivlar på ;P

så nu ska jag ta tag i lite på designprojeketet och läsa lite företagsekonomi, så jag har det gjort också. då är det bara träningen kvar att ta tag i, ngra situps innan läggdags kankse, så känner jag kanske mig lite duktigare ;P sen får vi ta tag i det på riktigt när alla kurser är avslutade.

nej, men nu har jag inte tid med det här längre (:

världens sötaste linnis .


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0